Toshiba

Toshiba är högteknologiskt och världsledande företag inom produktion av avancerad elektronik och elektroniska produkter. Toshiba grundades 1875 och består idag av mer än 700 företag med 200 000 anställda med spridning över hela världen. Företaget har sitt huvudkontor i Tokyo Japan och har tillverkning inom fem olika affärsområden.

Utvecklingen inom teknik och innovation bygger på tid och erfarenhet. Toshiba har kontinuerligt investerat, konstruerat och utvecklat sina värmepumpar för att få fram så effektiva och energibesparande produkter som möjligt.

När du väljer en värmpump/luftkonditionering från Toshiba väljer du den senaste tekniken. Toshiba är innovatören och skaparen av inverterteknik, en teknik som har gett den viktigaste utvecklingen i värmepumpens effektivitet.

Utvecklingen av det exklusiva DC Hybrid Twin-Rotary Inverter kompressorsystemet har bekräftat Toshibas förmåga till nya innovationer och tekniskt ledarskap inom området värmepumpar och luftkonditionering.

Toshiba kombinerar teknisk utveckling med omsorg för kommande generationer – resultatet är effektiva värmepumpar och luftkonditioneringar som minskar växthusgasutsläppen.